Jag kom hem från Salmon Arm, British Columbia på Mondag efter vistas med min brör och svägerska för en vecka. Det flyg var bra utan förseningar eller turbulens.

Jag hade mycka roligt med min släkt. Tony tillagade en stor mängd rökt lax en kväll och Jenny förberett en fantastisk potatissallad. Båda var de bästa jag någonsin har haft. Vi gick till en driving range, till en powow, till Revelstoke, och vi gjorde mycket shopping. Vi också spenderade tid i samhället på lokala butiker, på torget, och på restauranger. Mer än så dock, vi pratade, ibland fram till två på morgonen. Jag haft inte sett min brör för tio år även om vi naturligtvis har talat i telefon. Jag haft inte sett min kusin Greta för fyrtio år ock jag haft aldrig träffade sin make Gustav eller hennes son Tony. Det fanns mycket att ta igen.

Det var mycket trevligt att se min brorson och brorsdotter igen. De haft blir härliga ungdomar.

Jag ser fram emot att se dem alla snart igen…

Tony, Jenny, Greta, Gustav, från Finland.

Perry och Kathy.

Min brörsdotter Katrina med sin pojkvän Ryan.

Ryan, min brörson med Kathy, min svägerska och Katrina, min brörsdotter.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>